Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

 

Over Carrosserie Ydens

Carrosserie Ydens beschikt reeds over meer dan 25 jaar ervaring in de branche en dankzij ons lidmaatschap van het Axial netwerk kunnen wij steeds een volledige service leveren en dat altijd zo snel als mogelijk.

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoord aan al uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig. Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of verzekeraar.

Onze Werkplaats

Is het aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in smart en spot repair. Alle carrosserieherstellingen doen wij zelf on onze eigen werkplaats van 500m2.

Een perfect eindresultaat start met een goede voorbereiding, daarom is onze werkplaats ingedeeld in verschillende zones: montage-demontage, voorbereiding, richtzone, spuitcabine, waszone. Wij beschikken over een elektronisch meet- en uitleestoestel en een verflabo met kleurenscanner.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen. Onze verfproducten halen we bij grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en wijn conform de CEE normen.

Kwaliteit en milieu

Als lid van de groepering Axial Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte. Deze certificatie ie uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Bel ons

052 44 44 62

Of stuur ons een mailtje

info@carrosserieydens.be

Openingsuren

WEEKDAGEN:  08:00 – 12:00

13:00 – 19:00

ZATERDAG:  09:00 – 12:00
ZONDAG:  GESLOTEN
1996
Hoe het begon
In dit jaar werd carrosserie Ydens opgericht.
2014
Vernieuwing
Carrosserie Ydens is actief in een uitgebreid en vernieuwd gebouw met ruime parking.
2016
Onder stroom!
Vanaf heden heeft Carrosserie Ydens het sectoraal certificaat om te mogen werken aan hybride en elektrische voertuigen.

Andere diensten

Erkend hersteller voor de verzekeringen.

Wij zorgen voor de administratieve en financiële afhandeling van uw dossier.

Gratis vervangwagen tijdens uw herstelling.

Wij herstellen alle merken personenwagens en bestelwagens.

Herstellen en vervangen van alle autoruiten.

Gecertificeerd hersteller van elektrische en hybride voertuigen.

Uitblutsen zonder spuiten.

Smart Repair.

Simoniseren, polieren en waxen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.